Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
НОВИНИ

Евтини шатри под наем от Райт Рентал

Всеки сезон изисква поне няколко задължителни аксесоара. Някои от тези „помощници” се менят всяка година, докато мястото на други е резервирано от десетилетия. Общото помежду им е, че всички те имат за цел да направят дните ни по-леки и спокойни, а вечерите ни – по-забавни и вълшебни. През зимата, например, търсим „спасители” от студа и поледицата. През есента се „оборудваме” с чадъри, шалове и пъстри мисли. Пролетта, от своя страна, „слага” в чантата ни добро настроение, оптимизъм и хапчета против алергии. Лятото, пък, изисква сериозна защита срещу жегата, внезапните бури и UV лъчите. Най-добрият начин да избегнете последните три е да си вземете „сянка” (завет) под наем.

Райт Рентал ще Ви помогне да организирате незабравими плажни партита, тържества и чествания под звездите, бизнес мероприятия и изложения сред природата или спортни, културни и търговски събития на открито. Фирмата предлага голямо разнообразие от евтини, красиви и функционални шатри под наем, които не само ще очароват гостите Ви, но и ще придадат на празника Ви уют, стил и приказна атмосфера. Ще останете приятно изненадани както от интересния дизайн, удобната, здрава конструкция, първокласните материали и възможността за персонализация на моделите, така и от атрактивните им цени. Вече не се налага да избирате между комфорт, елегантност и семеен бюджет. Продуктите, които Right Rental предлага, са едновременно функционални, изискани, оригинални, устойчиви (срещу променливите метеорологични условия), практични и евтини – изключително рядка комбинация от качества.

Всички модели шатри могат да бъдат допълнително оборудвани с врати или стени с прозорци, подова конструкция, прозрачно покривно покритие, с различни видове осветление, отопление и климатизация, с тематична украса и разнообразни декоративни детайли, както и с атрактивен покрив с куполи. Количеството и вида на „ъпгрейдите”; аранжировката; обзавеждането; типа, формата и размерите на конструкцията – всички тези елементи зависят изцяло от Вашите предпочитания, идеи, планове и бюджет. Възможността за персонализация не само Ви осигурява свобода на действие (и планиране), но и Ви спестява време, усилия, излишни разходи и главоболия. Продуктите на Right Rental ще Ви подарят много повече от съвършено празненство на открито – те ще гарантират уют, комфорт, добро настроение, сигурна защита срещу капризните сезони, безброй незабравими мигове и ценни спомени за Вас и Вашите гости.

Шатрите под наем, които марката предлага, са не само стилни, здрави, евтини и практични, но и мултифункционални, тъй като са подходящи за всеки повод или събитие. Голямото разнообразие от форми (правоъгълни, квадратни или шестоъгълни основи), размери, модели и материали ще Ви помогне да реализирате дори най-амбициозните си проекти и идеи. По този начин можете с лекота да организирате градинско чаено парти, щур купон на плажа или сватбено тържество под звездите, изискан прием, фирмен обяд или бляскав коктейл на открито, търговско изложение, семинар или уъркшоп, културно, медийно или спортно събитие (някои модели шатри могат успешно да покрият тенис корт, футболно игрище или плувен басейн).

Насладете се на приказни дни и вълшебни нощи, в компанията на близки, приятели и колеги, заобиколени от зеленина, свежи цветове, планинска прохлада или морски бриз. Райт Рентал ще улесни сбъдването на мечтите и желанията Ви, предоставяйки Ви евтини, качествени и атрактивни шатри под наем. Тук ще откриете опитен и лоялен партньор в организирането на всякакъв род събития, чиито продукти ще изумят не само Вас, но и всички присъстващи.Евтини шатри под наем от Райт Рентал, малка снимка 2428Евтини шатри под наем от Райт Рентал, малка снимка 2429Евтини шатри под наем от Райт Рентал, малка снимка 2430Евтини шатри под наем от Райт Рентал, малка снимка 2431