Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
НОВИНИ

Райт Рентал - организиране на събития от А до Я

Искате да организирате събитие, което да се помни дълго време? Планирате мащабно парти, но не знаете откъде да започнете? Чудите се как за кратко време да подготвите важно мероприятие от А до Я – от първия до последния детайл?

Вместо да се нагърбвате сами с всички задачи, по-добре се обърнете към признати специалисти в тази област. По този начин ще си спестите не само време, но и много усилия, нерви, а дори и средства. Професионалната помощ никога не е излишна, особено ако идва от най-добрите в този бранш.

Райт Рентал предлага богата гама от продукти и услуги, които ще Ви помогнат да организирате разнообразни събития, празненства, културни или бизнес мероприятия. Без значение дали имате нужда от просторна шатра, от кухненско оборудване, декоративни елементи, осветление, озвучаване, от сцена, подиум или персонализирана конструкция, фирмата ще Ви предостави всичко необходимо, при това на атрактивни цени. Тук ще откриете висококачествено оборудване, функционални тенти и професионални услуги – най-важните детайли за организиране на събития от А до Я.

Райт Рентал разполага с разнообразни и удобни шатри под наем, които се отличават с интересен дизайн, просторна конструкция и възможност за персонализация. Всички модели могат да бъдат преустроени така, че да паснат идеално на повода и събитието. Те подлежат на редица промени, сред които – допълнително оборудване с подова конструкция, прозрачно покривно покритие, ефектно осветление, отопление, климатизация, стени и врати с прозорци и тематични декоративни елементи.

Освен елегантни шатри, тук ще откриете и първокласно оборудване под наем. Асортиментът е изключително богат и покрива всички основни „категории” при организирането на събития. От специализирани уреди - машини за хот–дог, супници, плочи за пици, котлони за палачинки, кафемашини, шоколадови фонтани през кухненски пособия - блендери, газови котлони, парни конвектомати, фритюрници, грилове до „аксесоари” за маса – сервизи, дисплеи, шампаниери, покривки, салфетки, еластани, комплекти за хранене. Тук ще намерите още безброй интересни и функционални предложения. От маси, столове и пейки, подходящи за мероприятия на открито през по-елегантни варианти като дивани, модулни кубове, фотьойли до атрактивни декоративни елементи - огледала, стойки, фенери, вази, свещници.

Райт Рентал предлага не само шатри и оборудване под наем, но и редица професионални услуги, свързани с организирането на всякакъв вид събития – от частни партита (рождени дни, сватби, балове) до мащабни мероприятия (концерти, конференции, изложения, фестивали). Възползвайте се от невероятните оферти на фирмата и се погрижете за всеки детайл. Тук ще откриете екип от специалисти, които ще Ви осигурят перфектното осветление, озвучаване, идеалната сцена или подиум, както и най-сигурния транспорт.

Райт Рентал ще Ви помогне да организирате незабравими и оригинални събития, за които всички ще говорят. Не оставяйте нищо на случайността, а се доверете на най-добрите. Ще останете очаровани както от продуктите на фирмата, така и от коректното отношение, невероятните професионалисти и достъпните цени.Райт Рентал - организиране на събития от А до Я, малка снимка 2408Райт Рентал - организиране на събития от А до Я, малка снимка 2409Райт Рентал - организиране на събития от А до Я, малка снимка 2410Райт Рентал - организиране на събития от А до Я, малка снимка 2411