Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
НОВИНИ

Оборудване и шатри за сватбени събития

В разгара на сватбения сезон хиляди влюбени „запретват ръкави” в планиране и организиране на перфектната сватба. Подготовката за този важен ден отнема доста време и усилия, особено ако бъдещите младоженци са се нагърбили сами с това начинание.

Мечтаете си за идеалното сватбено тържество? Искате да прескочите всички дребни подробности, да си спестите цялото лутане, търсене, избиране и  координиране? Всичко, което трябва да направите е да заложите на опитни специалисти.
Свобода при избора на място
Right Rental ще Ви предложи богато разнообразие от висококачествени шатри и тенти под наем, които ще Ви помогнат да организирате сватбата на мечтите си. Първокласните съоръжения ще Ви осигурят пълна свобода при избора на място за тържеството, тъй като ще „отключат” безброй нови и вълнуващи варианти – венчавка на плажа, в планината, в някоя цветна градина или под звездното небе.
Шатрите на Right Rental ще Ви очароват и с многобройните си екстри, подобрения, възможности за персонализация. По Ваше желание, всички модели могат да бъдат допълнително оборудвани с подова конструкция, атрактивен прозрачен покрив, ефектно осветление, отопление, климатизация, стени и врати с прозорци или разнообразни декоративни елементи. Крайният резултат е полезно и елегантно съоръжение, съобразено изцяло с нуждите, вкуса и бюджета Ви.
Освен красиви и удобни, този вид конструкции са и изключително функционални. Те не само ще допринесат за празничната атмосфера на сватбеното Ви тържество, но и ще предпазят гостите Ви от капризите на времето.

Качество и стил

Освен с просторните си шатри Right Rental ще Ви очарова и с първокласното си кетъринг оборудване. Тук ще откриете всичко необходимо за организирането на специални събития, частни партита, грандиозни празненства, търговски, спортни или културни мероприятия. Можете да избирате между стотици висококачествени варианти, които ще превърнат сватбеното Ви тържество в неповторима приказка.
Подарете комфорт на гостите си с удобни маси, столове и пейки, впечатлете ги с изящни сервизи от порцелан и стъкло, очаровайте ги с елегантни покривки, панделки и тишлайфери или им поднесете куп кулинарни шедьоври в изискани дисплеи, плата и подноси. Висококачественото оборудване на Right Rental ще Ви помогне да развихрите въображението си, да реализирате всичките си идеи и да се насладите на едно перфектно тържество.

Декорация по Ваш вкус

Подарете си идеалната сватба, съобразена изцяло с представите, желанията и мечтите Ви. Right Rental ще Ви помогне не само с организацията на сватбеното Ви тържество, но и с украсата за празника. Фирмата ще Ви предложи богата гама от стилни декоративни елементи, подходящи за всякакъв вид щастливи поводи и специални събития.
Разнообразните модели ще Ви осигурят красота, блясък и вълшебна атмосфера, а освен това ще впечатлят гостите Ви. Можете да избирате между редица атрактивни варианти – изящни свещници, вази и шампаниери, богато декорирани огледала и стойки, пъстри фенери, килими и панделки, елегантни скулптури от лед, метал и стъкло.

Превърнете сватбеното си тържество в най-щастливия и незабравим ден в живота си. Заложете на функционалните шатри, първокласното оборудване и оригиналната декорация на Right Rental и се насладете на своята лична приказка.Оборудване и шатри за сватбени събития, малка снимка 2380Оборудване и шатри за сватбени събития, малка снимка 2381Оборудване и шатри за сватбени събития, малка снимка 2382Оборудване и шатри за сватбени събития, малка снимка 2383