Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
СЪБИТИЯ/ Изложения

Еко Дизайн Прет-а-Порте

За първи път в България се проведе форумът Екодизайн Прета-а-Порте - "Бизнес за природата". Фокусът на събитието, на което бяхме партньор, бе насочен към чистите технологии, устойчивото развитие в производството и използването на природни ресурси, енергийната ефективност, интелигентните градове и кръгова икономика.


За да направи събитието бляскаво и комфортно за гостите, организаторът Еко Дизайн Прет-а-порте заложи на красивата линия на сребристите столове Шивари и кръгли маси със сатенени покривки. В кафе-паузите гости и изложители бяха в зоната за обмяна на идеи, оборудвана изцяло с новата ни линия коктейлни маси и еластани от световно известния производител ZOWN, чийто официални представители сме за България.

 

Събитието се проведе в НДК в периода 9-11.12.2016 г. и бе открито от Министъра на околната среда и водите Ивелина Василева.  Форумът събра заедно еколози, архитекти, дизайнери и бизнес, като насочи вниманието на всички към продукти, отговарящи едновременно на екологични, икономически и социални критерии, целящи баланс между опазването на природата и задоволяване на потребителските нужди от комфорт, качество и функционалност. 

 

Вижте повече снимки от събитието в нашата FB страница ТУК



Еко Дизайн Прет-а-Порте, малка снимка 3179Еко Дизайн Прет-а-Порте, малка снимка 3180Еко Дизайн Прет-а-Порте, малка снимка 3181Еко Дизайн Прет-а-Порте, малка снимка 3182