Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
СЪБИТИЯ/ Спортни събития

Шатри на Световната купа по сноуборд - Банско 2017

В Банско се проведоха състезанията за Световната купа по сноуборд. Министърът на спорта официално откри събитието, което събра всички топ сноубордисти от България  света. 

 

Първа Инвестиционна банка бе генерален спонсор на мащабното спортно събитие и подготви уникални изненади. Виртуалната сноуборд реалност се разви в шатрата им на Бъндеришката поляна, където всеки можеше да изпробва своите умения в сноуборда. Също така там се промотираше и техния най-нов продукт - дигитална карта, с която разплащете, използвайки личния си смартфон.  

 

shatri-na-bankso-2017

 

Подготвяйки всички изненади за участници и гости  на Световната купа по сноуборд, ПИБ за пореден път се довери на нашия професионализъм в логистиката, изграждането и оборудването на шатри. Организаторите се спряха на просторната шатра Алухол, чиито купол елегантно се извисяваше и асоциираше с върха на планина. Прозрачнте й стени разкриваха случващото се и атрактивно приканваха всички да се включат в активностите вътре. Шатрата дава възможност за поставяне на уникална рекламна визия, която от банката използваха максимално.  

 

Вътре информационните дескове бяха оборудвани със светещи модули, брандирани с логото на банката. Светещите барове и елегантните светещи коктейлни маси допълваха виртуалната и реалната атмосфера, край които бяха разположени удобни дизайнерски столове. 

 

Още снимки от събитието: последвайте нашата FB страница.

За връзка с нас: КОНТАКТИШатри на Световната купа по сноуборд - Банско 2017, малка снимка 3198Шатри на Световната купа по сноуборд - Банско 2017, малка снимка 3199Шатри на Световната купа по сноуборд - Банско 2017, малка снимка 3200