Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
СЪБИТИЯ/ Корпоративни събития

Денят на независимостта с Американската търговска камара

За 15-та поредна година Американската търговска камара в България отново ни се довери изцяло за пълното оборудване на събитието им - Денят на Независимостта на Америка. В двора на Американския колеж в София под прохладата и зеленината на дърветата бяха разположени шатрите Мастъртент и Атина, които се превърнаха в рекламни павилиони за партньорите на събитието. Главен акцент беше шатрата Алухол, под която елегантните маси и столове предлагаха на гостите място за отмора и възможност да се насладят на изпълненията на сцената. В близката горичка домакините на събитието добавиха и маси и пейки Бирфест за тези, които искаха малко по-усамотено място.

 

На специално построената за събитието сцена приветствени слова изнесоха Американския посланик Ерик Рубин, Президента на Американската търговска камара д-р Красимира Чемишанска, изп. дир. Валентин Георгиев, Президента на Американския колеж Ричард Юинг и др. За доброто настроение на гостите се погрижиха Наско и БТР, Селфи, Маршовия бенд при училището от Златица и др.

 

Под рекламната шатра на Райт Рентал гостите релаксираха, обгърнати от комфорта на мека мебел Блофийлд и имаха възможността да се запознаят с нашите услуги. Ред Девил кетъринг ги изненада с красиви и вкусни кексчета.

 

В детската зона малчуганите се забавляваха на батути, различни съоръжения, стени за катерене и малка сцена под шатра Хексагон, украсена с много балони. Събитието завърши с празнична заря.

 

Разгледайте още снимки от събитието в нашата FB страницаДенят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3091Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3092Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3093Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3094Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3095Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3096Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3097Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3098Денят на независимостта с Американската търговска камара, малка снимка 3099