Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра АлуСмарт

Кат. №: К/Смарт

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

С уникалната си форма, обширното вътрешно пространство и многобройните си приложения, АлуСмарт е универсално съоръжение: зала, подходяща за провеждането на разнообразни дейности - корпоративни и частни партита, търговски изложения и презентации, конференции, спортни и културни събития.

АлуСмарт може да бъде допълнително оборудвана с врати и стени с прозорци, прозрачно покривно покритие, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация и много възможности за декорация.

Основни детайли за шатра АлуСмарт:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Всички части са свързани с щифтове за бърза и лесна инсталация. Конструкцията е в съответствие със стандарта EN13782.

Покривни платнища:
Поливинил-полиестерно покритие, светлоизолиращо, Ferrari Precontraint 702 с плътност 830 гр. /m². Материята е UV-изолираща и е специално обработена, за да бъде устойчива на атмосферни условия. Платнищата отговарят на най-строгите европейски и международни стандарти за пожарна безопасност и ветрови натоварвания.

Технически спецификации:
Макс. височина: 4,55 m
Наклон на покривната част: 20°
Ширина при основата: 10 m
Дължина: до 60 m
Площ: до 600 m²Шатра АлуСмарт pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра АлуСмарт, снимка 821Шатра АлуСмарт, снимка 822

Всички продукти в тази категория: