Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатри с TFS конструкция

Кат. №: К/TFS

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

Съвършено обтегнатите покривни платнища, изумително високото вътрешно пространство, уникалната извита форма и детайлната конструкция правят TFS конструкцията от най-висок клас. Тя се прилага успешно като временна и като постоянна конструкция, покриваща изложения, мащабни събития, спортни терени и съоръжения, плувни басейни и търговски площи. Характеристиките й гарантират пълен комфорт и функционалност на интериора. С наклон на покривния скат от 25° , TFS конструкцията е изключително устойчива на вятър и снеговалеж.

TFS конструкцията може да бъде допълнително оборудвана с врати, подова конструкция, ефектно осветление и климатизация, обособени вътрешни пространства и разнообразни подови настилки.

Основни детайли за TFS конструкции:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий, монтирана върху основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени  елементи. Конструкцията и предназначените за нея аксесоари  следват стандартите за производство „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait  du register de securite”.

Покривни платнища:
Покривните платнища са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 780г/m² до 1200г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл. Наклон на покривния скат 25 ̊.

Странични стени:
Стените на шатрите са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 650г/m² до 900г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.  Всяка стена е широка 5 m.

Технически спецификации:
Стандартна ширина: 30m/40m/50m
Стандартна дължина: неограничена
Височина на страната: варира спрямо пропорциите
Отстояние между колоните: 5 mШатри с TFS конструкция pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатри с TFS конструкция, снимка 819Шатри с TFS конструкция, снимка 820

Всички продукти в тази категория: