Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Многоетажни конструкции тип шатра

Кат. №: К/МК

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

Търсите луксозно пространство за Вашето събитие - многоетажната шатра е правилното решение! От горните й етажи можете да се насладите на страхотна гледка, а обширното пространство с широки стълбища и тераси ще впечатли гостите Ви с удобство и стилна атмосфера.

Многоетажните конструкции могат да бъдат допълнително оборудвани с врати и стени с прозорци, прозрачно покривно покритие, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация, покрив с куполи и безброй възможности за декорация.

Основни детайли за Многоетажни конструкции тип шатра:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий, монтирана върху основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени  елементи. Конструкцията и предназначените за нея аксесоари  следват стандартите за производство „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait  du register de securite”.
Първи етаж: Конструкция от масивни елементи от галвазирана стомана.
Последен етаж: Самоносеща алуминиева подсилена конструкция, фиксирана към основа от галванизирана стомана.

Покривни платнища:
Покривните платнища са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово
поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 780г/m² до 1200г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.

Странични стени:
Стените на шатрите са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 650г/m² до 900г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.  Всяка стена е широка 5 m и се състои от две части от 2.5 m, съединени с цип.

Технически спецификации: 
Стандартна ширина: 15.7 m
Стандартна дължина: неограничена
Височина на страната: 6.4 m /9.3 m
Отстояние между колоните: 5 mМногоетажни конструкции тип шатра pdf Изтегли подробна информация за продукта
Многоетажни конструкции тип шатра, снимка 818

Всички продукти в тази категория: