Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Алухол 20

Кат. №: К20

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

С класическата си форма, обширното вътрешно пространство и многобройните си приложения Алухол 20 е универсално съоръжение: зала, подходяща за провеждане на разнообразни дейности - корпоративни и частни партита, търговски изложения и презентации, спортни и културни събития; за промишлени цели - складови пространства или производствени помещения, както и за спортни събития с възможност да покрие тенис кортове, плувни басейни и игрища. Накратко - идеално решение за Вашите идеи!

Алухол 20 може да бъде допълнително оборудвана с врати и стени с прозорци, прозрачно покривно покритие, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация, покрив с куполи и безброй възможности за декорация.

Основни детайли за шатра Алухол 20:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Всички части са свързани с щифтове за бърза и лесна инсталация. Конструкцията е в съответствие със стандарта EN13782.

Покривни платнища:
Покривните платнища са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово
поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 780г/m² до 1200г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.

Странични стени:
Стените на шатрите са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 650г/m² до 900г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според   изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл. Всяка стена е широка 5 m и се състои  от две части от 2.5 m , съединени с цип.  

Технически спецификации:
Макс. височина: 6,3 m
Стандартна ширина: 20.40 m
Стандартна дължина: неограничена
Височина на страната: 2,8 m
Отстояние между колоните: 5 mШатра Алухол 20 pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра Алухол 20, снимка 2306Шатра Алухол 20, снимка 2305Шатра Алухол 20, снимка 2304

Всички продукти в тази категория: