Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Алухол 10

Кат. №: К10

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

Оригиналните конструктивни решения, които Алухол 10 предлага, превръщат това съоръжение в атрактивна част от всяко събитие. Елегантният силует на този модел шатри допринася за визуалния ефект на всяко парти, а разнообразното им оборудване гарантира комфорта на интериорното пространство. Площта, която може да покрие шатрата я прави подходяща за организиране на партита на закрито с голям брой гости.

Алухол 10 може да бъде допълнително оборудвана с врати и стени с прозорци, прозрачно покривно покритие, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация, покрив с куполи и безброй възможности за декорация.

Основни детайли за шатра Алухол 10:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Конструкцията и предназначените за нея аксесоари следват стандартите за производство „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Покривни платнища:
Покривните платнища са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 780г/m² до 950г/m². Платнищата са негорими според изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.

Странични стени:
Стените на шатрите са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 650г/m² до 900г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.  Всяка стена е широка 5 m и се състои от две части от 2.5 m , съединени с цип.  

Технически спецификации:
Стандартна ширина: 10 m
Стандартна дължина: неограничена
Височина на страната: 2,8 m
Отстояние между колоните: 5 mШатра Алухол 10 pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра Алухол 10, снимка 810Шатра Алухол 10, снимка 811Шатра Алухол 10, снимка 1988Шатра Алухол 10, снимка 2502

Всички продукти в тази категория: