Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Атина Хексагон

Кат. №: К/ХЕКС6/6

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

Атина Хексагон е многостенна конструкция – център на всяка композиция от шатри. Пропорциите ù предоставят обширно вътрешно пространство и обем във височина. Шестте ù стени с красиви прозорци допринасят за приятната атмосфера под купола. Атина Хексагон може да бъде допълнително оборудвана със стени с прозорци, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация.

Основни детайли за шатра Атина Хексагон:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Конструкцията и предназначените за нея аксесоари следват стандартите за производство „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Покривни платнища:
Покривните платнища са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 780г/m² до 950г/m². Платнищата са негорими според изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.

Странични стени:
Изработени са от същия материал, както покривните платнища. Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout). Всяка стена е широка 5 m и се състои от две части от 2.5 m , съединени с цип.

Технически спецификации:
Стандартна ширина на страната: 5 m
Диаметър: 10 m
Височина на страната: 2,8 m
Височина на върха: 6,2 m
Площ: 72 m²

Вижте още: 

Роженски събор 2016

Национален събор на овцевъдите 2016

 Шатра Атина Хексагон pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра Атина Хексагон, снимка 1990Шатра Атина Хексагон, снимка 809Шатра Атина Хексагон, снимка 1986Шатра Атина Хексагон, снимка 2500Шатра Атина Хексагон, снимка 2501

Всички продукти в тази категория: