Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

НОВО! Шатра GZ 15

Шатра GZ 15 е практична временна конструкция за голями събития, съчетана с максимален комфорт и стил. Произведени в Германия, шатрите предлагат стил, качество и светлина. Заоблено било, стъклени фасади и интериорен декор - това е последната тенденция в събитийната индустрия, а този модел шатри ги предлага.

 

Изцяло модулният дизайн на палатковите съоръжения и ширината от 15 м дават възможност шатрите да бъдат дълги според изискванията на локацията и естеството на събитието. Извитият профил на рамката на покрива прави шатрите да изглеждат като специално построени сгради. Разстоянието на светлия отвор между опорите на конструкцията е 5 м. 

 

Шатрите са прецизно проектирани и произведени в Германия, като в тяхното производство са вложени най-висок клас алуминий и поцинкована стомана, с което се гарантира отличното немско качество. Всички шатри GZ 15  се предлагат с тавани от PVC, произведени посредством най-модерните устойчиви на влага PVC материали с висок гланц, трудно запалими в съответствие с международните стандарти за огнеустойчивост, включително DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

 

Шатри GZ 15 предлагат различни решения в избора ви от стъклени и масивни стени, входни врати и врати за достъп, вътрешен интериор и декор, дансинг и подови конструкции и още много други в изключително добра комбинация от цена-качество, които променят външният вид на съоръжението и придават на събитието уникалност.

 

Изпратете ни повече информация за вашето събитие и вие ще получите лична оферта от нас.НОВО!  Шатра GZ 15, снимка 3235

Всички продукти в тази категория: