Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

НОВО! Шатра Пагода Лондон

Шатри Пагода Лондон са ефективно средство за събития, които трябва да съберат под купола си по-голям брой гости, като например за презентации, обучения и др. Те привличат внимание и според спецификата му могат да бъдат центъра на вашето събитие.

 

Шатри Пагода Лондон разполагат с революционна интегрирана система "сгъваем крак", която улеснява инсталирането с исползване на минимален брой работна ръка. Шатрите Пагода Лондон притежават сертификат за устойчивост на вятър до 80 км/ч. 

 

Шатри Пагода Лондон се предлагат в размер 10/10 м, като конструкцията й осигурява перфектна атмосфера за гостите. Към шатрите могат да се добавят и определен набор от ефективни решения, свързани с по-красивата визуализация на събитието - стъклени фасадни стени, интегрирани подови конструкции, елегантен вътрешен декор и още много.

 

Шатри Пагода Лондон се предлагат под наем за събития и са подходящи за изложения, корпоративни събития, частни и спортни събития, за изграждане в градини, върху асфалтови настилки, неравен терен и т.н.

 

Изпратете ни повече информация за вашето събитие и вие ще получите лична оферта от нас.НОВО! Шатра Пагода Лондон, снимка 3234

Всички продукти в тази категория: