Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

НОВО! Шатра Пагода Ница

Шатрите Пагода Ница са отлично средство за привличане погледа на посетители и гости на всяко събитие. Заедно с лекотата на монтажа и идеалното си строително качество, шатрите под наем Пагода Ница предоставя перфектно решение за широка гама от приложения. 

 

Конструкцията на шатри Пагода Ница използва традиционни неподвижни колони, които се отличават с "бързо щракващи се на място болтове" за свързване с надлъжните греди на покрива. Шатрата разполага и със закачващо се приспособление за бърз и лесен монтаж на покривното покритие.

 

Шатра Пагода Ница се предлага в размер 5/5 м, който е идеално решение при нужда от пространство за приеми или могат да бъдат свързвани за образуване на различни конфигурации за подсилване на визуалния ефект на всяко събитие, независимо от спецификите на локацията му.

 

Шатра Пагода Ница се предлага със стандартно бяло покривно платнище. От вътре тя може да бъде преобразена с добавянето на подходящ интериорен дизайн, допълнително интегрирани подови конструкции и др. елементи, които предлагаме.

 

Шатри Пагода Ница се предлагат под наем за събития и са подходящи за изложения, корпоративни събития, частни и спортни събития, за изграждане в градини, върху асфалтови настилки, неравен терен и т.н.

 

Изпратете ни повече информация за вашето събитие и вие ще получите лична оферта от нас.НОВО! Шатра Пагода Ница, снимка 3233

Всички продукти в тази категория: