Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатри Mastertent

ШАТРИТЕ Mastertent са СГЪВАЕМИ ШАТРИ. Най-висококачествените материали, максималната издръжливост и лесната употреба направиха нашите сгъваеми шатри най-добрите в света. Възможностите за употреба са неограничени, вътрешно и външно. Благодарение на модулната система, шатрите могат да се разпъват неограничено и да осигурят разпъващо се покривно покритие за всякакъв брой хора. В допълнение, върху повърхностите на шатрите MASTERTENT може да се отпечата определен промоционален материал, което ги прави един забележителен рекламен билборд.

 Шатрите Mastertent са ЕФЕКТИВНО СРЕДСТВО ЗА РЕКЛАМА. Големите повърхности на тентите са се доказали като много ефективни рекламни билбордове. Нашия отдел за вътрешно оборудване ще се погрижи за дизайна на вашата MASTERTENT. Ние ще поставим текст и графики на вашите покриви, странични стени (от полиестер и PVC), банери и знамена, или с цифров (общ релефен печат), с термопечат или ситопечат. Рекламите могат да се печатат от двете страни на  страничните PVC стени по ваше желание. Нашите срокове са рекордни. Всичко от един единствен източник.  

РАЗМЕРИ. MASTERTENTS отговаря на всяка нужда. Ние предлагаме 12 различни размери шатри. В ограничено пространство или широко поле на открито, за ограничен кръг хора или голяма тълпа, ние предлагаме подходяща шатра за всяко място и за всеки случай.

ГОТОВНОСТ, СГЛОБЯВАНЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ. Потребителите-търговци знаят за проблема: колкото повече време прекарваш в сглобяването на твоя щанд, толкова по-малко време имаш да продаваш продуктите си. Когато разработвахме тази магазинна система в MASTERTENT наш пръв приоритет беше високо качество и бърз монтаж при ниско тегло.  Магазинът MASTERTENT  с тенти лесно се разгъва от вашия фургон и се сглобява с малко усилия.

 

 

Вижте още клипове за практичното използване и елегантните визии на шатрите Мастъртент от събития в YouTube Шатри Mastertent pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатри Mastertent, снимка 3203Шатри Mastertent, снимка 2885Шатри Mastertent, снимка 2886Шатри Mastertent, снимка 2887Шатри Mastertent, снимка 2888Шатри Mastertent, снимка 2889

Всички продукти в тази категория: