Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Мексико

Кат. №: K/MEX

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

Търсите уникално място за Вашето събитие? Тази удивителна шатра във формата на паяк ще зашемети гостите Ви със своите размери и нестандартни форми! Покривните платнища на шатрата Мексико се опъват до земята, което създава допълнително покрито пространство, което може да се използва за най-различни цели. Тази шатра осигурява идеално помещение за частни и бизнес партита, фестивали, представяне на нови продукти, изложби и много други!

Основни детайли за шатра Мексико:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Всички части са свързани с щифтове за бърза и лесна инсталация. Конструкцията е в съответствие със стандарта EN13782.

Платнища:
Поливинил-полиестерно покритие, светлоизолиращо, Ferrari Precontraint 702 с плътност 830 гр. /m² . Материята е UV-изолираща и е специално обработена, за да бъде устойчива на атмосферни условия. Платнищата отговарят на най-строгите европейски и международни стандарти за пожарна безопасност и ветрови натоварвания.

Технически спецификации:  
Стандартна ширина: 20 m
Стандартна дължина: модулна през 5 m
Височина на стената: 2,8 m или 3,8 m
Отстояние между колоните: 5 mШатра Мексико, снимка 2347Шатра Мексико, снимка 2348Шатра Мексико, снимка 2349Шатра Мексико, снимка 2350

Всички продукти в тази категория: