Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Невада

Кат. №: K/NEV

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

С класическата си форма, обширното вътрешно пространство и многобройните си приложения, шатрата Невада е универсално съоръжение: зала, подходяща за провеждането на разнообразни дейности - корпоративни и частни партита, сватби, рождени дни, търговски изложения и презентации, конференции, спортни и културни събития.

Невада може да бъде допълнително оборудвана с врати и стени с прозорци, прозрачно покривно покритие, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация и много възможности за декорация.

Основни детайли за шатра Невада:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий, монтирана върху основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени  елементи. Конструкцията и предназначените за нея аксесоари  следват стандартите за производство „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait  du register de securite”.

Платнища:
Поливинил-полиестерно покритие, светлоизолиращо, Ferrari Precontraint 702 с плътност 830 гр./m².

Технически спецификации:  
Макс. височина: 8 m
Височина на стената: 2,9 m
Ширина при основата: 13,15 m
Площ: 137 m²Шатра Невада pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра Невада, снимка 2346Шатра Невада, снимка 2345

Всички продукти в тази категория: