Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Аркада

Кат. №: К/AR

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

Със своя атрактивен покрив, свободно вътрешно пространство и опция за покритие с тераса, Аркада предлага разнообразие от възможности. Аркада е не само подходяща за частни и бизнес събития, но може да служи и като рецепция или пък ВИП салон. Организирате търговски панаир, конгрес или семинар - изберете шатрата Аркада и тя ще се впише идеално на Вашето събитие!

Основни детайли за шатра Аркада:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Всички части са свързани с щифтове за бърза и лесна инсталация. Конструкцията е в съответствие със стандарта EN13782.

Платнища:
Поливинил-полиестерно покритие, светлоизолиращо, Ferrari Precontraint 702 с плътност 830 гр./m² . Материята е UV-изолираща и е специално обработена, за да бъде устойчива на атмосферни условия. Платнищата отговарят на най-строгите европейски и международни стандарти за пожарна безопасност и ветрови натоварвания.

Технически спецификации:
Стандартна ширина: 10 m - 15 m - 20 m
Стандартна дължина: модулна през 5 m
Височина на стената: 2,95 m
Макс. височина: 4,35 m
Наклон на покривната част: 18°
Площ: 200 m²Шатра Аркада pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра Аркада, снимка 2022Шатра Аркада, снимка 2023Шатра Аркада, снимка 2024

Всички продукти в тази категория: