Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ/ ШАТРИ

Шатра Атина

Кат. №: К/AT5/5

Шатрите (или още наричани тенти), са едни от основните елементи при организиране на мероприятия на открито. Поради размерите си, не могат да останат незабелязани и в голяма степен определят имиджа на събитието. Тентите са и най-забележимите обекти в снимките и остават дълбоко в спомените на гостите.

С изящния си силует шатрата Атина е атракция за всяко събитие. Декоративната модулна конструкция, която лесно се комбинира с други шатри, е идеална за частни и градински партита, изискани приеми или елегантни композиции от тенти.

Атина К/AT5/5 може да бъде допълнително оборудвана със стени с прозорци, подова конструкция, ефектно осветление, отопление и климатизация.

Основни детайли за шатра Атина:

Конструкция:
Самоносеща конструкция от екструдиран алуминий с плаваща мачта с опора от стоманени кабели и основа от галванизирана стомана. Анкерирането се осъществява посредством стоманени пилони или баластни тежести в зависимост от условията на терена за монтаж. Стабилността на съоръженията се гарантира с противоветрени елементи. Конструкцията и предназначените за нея аксесоари следват стандартите за производство „Building codes”, “Prufbuch”, “Extrait du register de securite”.

Покривни платнища:
Покривните платнища са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 780г/m² до 950г/m². Платнищата са негорими според изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.

Странични стени:
Стените на шатрите са произведени от полиестерна тъкан с двустранно многопластово поливинилно покритие. Плътността на материала варира между 650г/m² до 900г/m². Могат да бъдат прозрачни, бели полупрозрачни и бели плътни (blackout).  Платнищата са негорими според  изискванията на стандартите M2, DIN 4102 B1 и BS 5438. Материалът е покрит с UV защитен слой и е обработен срещу гниене и мухъл.  Всяка стена е широка 5 m и се състои от две части от 2.5 m , съединени с цип.  

Технически спецификации:  
Стандартна ширина: 5 m
Стандартна дължина: 5 m
Височина на страната: 2,8 m
Височина на върха: 5,7 m
Площ: 25 m²

 

Вижте още:

Шатри по случай Денят на Независимостта 

Зелени дни на БългарияШатра Атина pdf Изтегли подробна информация за продукта
Шатра Атина, снимка 2309Шатра Атина, снимка 2308Шатра Атина, снимка 2307

Всички продукти в тази категория: