Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
ОБОРУДВАНЕ

Оборудване под наем за всякакви събития

Ние сме горди да бъдем една от водещите компании в страната за оборудване под наем за всякакви събития! Поддържаме безкраен списък от артикули, така че независимо дали искате да организирате частно парти в малък кръг от гости или грандиозно събитие като сватба с над 1000 човека, изложение с десетки щандове, концерт или футболен мач - бъдете сигурни, че тук ще намерите необходимото оборудване за Вашите нужди!

Right Rental Special Event Services е лидер в събитийната логистика и комплексните решения и доставки на оборудване под наем за корпоративни, сватбени, спортни, изложбени и концертни събития. Ние сме регионален доставчик на услуги в България, Гърция, Румъния и Сърбия.

Съвременната ни складова база от 3700 кв.м. съхранява над 5000 стола, 600 маси, около 3000 текстилни единици, десетки хиляди артикули посуда, стъклария, прибори за хранене, мебели, светещо оборудване, декор и много други!

Никое събитие не е твърде голямо, твърде малко или прекалено нестандартно за Right Rental Special Events Services. Насладете се на разнообразието от артикули, а ние с нетърпение ще очакваме да се свържете с нас!