Каталог ISSUU
0700 13 700
национален телефон
Right Rental

За фирмата

Right Rental Special Events Services предлага услуги по организиране на събития и тържества, проектирайки и доставяйки готови временни съоръжения (шатри). На нас се довериха едни от най-престижните спортни, културни, корпоративни и социални събития в глобален мащаб.

Right Rental има над 15-годишен опит и е участвала в организацията на емблематични събития като световната купа по ски в Банско, кръг от световния шампионат по голф „Volvo World Match Play Championship“, световна купа по волейбол, световна купа тенис жени, световна купа по лека атлетика, Световните първенства по аеробика, борба и гимнастика и много други. Компанията е един от спонсорите на Националния отбор по футбол. Нашият опитен екип осигурява адаптирани решения според индивидуалните желания на всеки клиент, навсякъде и по всяко време.

Right Rental е предпочитан събитиен доставчик на международни компании като: Coca Cola, BASF, American Chamber of Commerce, JTI, BAT, Porsche, Hyundai, KPMG, UNIQA, LIDL, Unicredit Bulbank, EFG Postbank, IKEA, HP, Lufthansa Technik, Mercedes, Nissan, Peugeot, Audi, Volkswagen, Microsoft, Nokia, NESTLE, Kraft Foods, Chipita, METRO, Eveco, AVON, OMV, Lukoil, Shell и много други.

Ние сме партньори и доставчици на грандиозни фестивали като Elevation, Spirit of Burgas, A to Jazz и на концертите на Madonna, Depeche Mode, Elton John, Kylie Minogue, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Sade, Tom Jones, Roxette, Sting, Joe Cocker, George Michael, Aerosmith.

 

Вижте видеото от подготовката за юбилея на Актавис, които ни се довериха:В последните години Right Rental се радва на интензивен период на растеж. Компанията инвестира в собствено имущество, включително в най-съвременните модели шатри от Veldeman Structure Solutions и Mastertent и уникалната концепция Dinner in the Sky. Екипът ни е специализиран от водещата европейска компания Veldeman Structure Solutions и спазва най-високите стандарти на работа и безопасност.

Right Rental Special Events Services е глобален доставчик на оборудване и събитийни услуги в съседните държави – Гърция, Румъния, Сърбия, Македония и Албания.

Предлагаме цялостно планиране и управление на събития или само наем и инсталация на временни събитийни съоръжения. Никое събитие не е твърде голямо, твърде малко, твърде далеч или прекалено нестандартно за Райт Рентал. Без значение дали обслужваме бутиково или мащабно събитие за частни лица, световноизвестни марки или малки фирми, нашето безупречно изпълнение и подход са еднакви. Личното отношение и вниманието към всеки детайл са на първо място, а нашият впечатляващ списък от лоялни клиенти и портфолио с едни от най-запомнящите се събития са доказателство за нашия професионализъм. Непрестанните инвестиции в проучвания и развойна дейност, в продукти и хора гарантират, че сложните събитийни решения ще бъдат съвършено доставени на глобалния пазар.